• הורדות
  • רכישת מנוי
  • קורס ניתוח טכני
  • שירות איתותים
office@fxg.co.il
03-5109989
תמיכה
סרטוני הדרכה
תוכנת ניתוח טכני
  • תוכנת ניתוח טכני
  • סדנת השקעות
  • לקוחות ממליצים
  • צור קשר
  • תוכנת ניתוח טכני
  • סדנת השקעות
  • לקוחות ממליצים
  • צור קשר
תוכנת ניתוח טכני
  • תוכנת ניתוח טכני
  • סדנת השקעות
  • לקוחות ממליצים
  • צור קשר
  • תוכנת ניתוח טכני
  • סדנת השקעות
  • לקוחות ממליצים
  • צור קשר
סקירת בוקר
ראשי » ניתוח טכני » סקירת בוקר

סקירת בוקר

20 באפריל 2016 10:45 תגובה אחת eyal amzaleg

מדד ה-SP500 אתמול נגע ב-2100 כאשר השיא עומד על 2130. יתכן שנראה פריצה של השיא, אך ניתן להבחין כבר בסטייה שלילית בין המחיר למתנד ה-RSI.
לצד ההאטה במומנטום, תעודת הסל על מדד הדאו ג’ונס כאשר הגרף הוא מנוטרל דיבידנד נסחרת בשיא כל הזמנים וכעת הוא המדד החזק ביותר לעומת הנאסדק שהוא החלש ביותר.
לכן, סביר שכסף עובר לאפיקים סולידים יותר ויוצא ממניות טכנולוגיה ודומיהן.
תעודות הסל על האגח בסיכון גבוה בארה”ב התאוששו בצורה משמעותית בחודשים האחרונים, ניתן להבין מכך שהסיכון הכללי שהשוק מתמחר כרגע בסקטור האנרגיה נמוך מאוד, ככל הנראה בעקבות מחיר הנפט שעלה והראלי שארע לאחרונה במחירי הסחורות.

ללא ספק האזור שבו נסחרים המדדים כרגע בארה”ב הוא אינו ברור מבחינת פוזיציות חדשות, לכן עדיף להמשיך באסטרטגיה של עבודה נקודתית בלבד עם דגש לשורטים.

אתמול הזהב והכסף עלו בחדות לאחר שנעצרו באזור תמיכה, מניות הזהב נורא תנודתיות לאחרונה ומלאות גאפים, לכן קשה לתזמן בהם כניסה ויציאה כרגע.

ת”א 75 – המדד נסחר מעל רמת ההתנגדות באזור 780, יתכן שהוא יגיע ל-800, אך להערכתי במהלך השנה הוא עלול להחזיר את מרבית העלייה שראינו מתחילת השנה, כרגע כניסה אליו מאוד מסוכנת.

מדד הבנקים – נסחר סמוך לרמת ההתנגדות ב-1350, כאשר המומנטום במדד הוא חזק מאוד כלפי מעלה.

ת”א 25 – בדומה למדד הבנקים גם נסחר סמוך להתנגדות.

נדלן 15 – הוא המדד שהחזיק את מרבית הראלי בת”א 75/25 יחד עם מדד הבנקים, גם המדד הזה נסחר סמוך להתנגדות.

המשך יום נעים,

הכתבה אינה מהווה ייעוץ השקעות המלצה. המידע הינה לצורך אינפורמטיבי ו/או כללי בלבד ואין להסתמך עליה לביצוע עסקאות כלשהן מכל מין וסוג שהוא וכן אין לראות בה תחליף לייעוץ ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ ו/או שיווק פנסיוני ו/או מתן שירות פיננסי בכל נושא אחר. אין בסקירה זו משום אימות או אישור לנכונותם. הכותב ועובדיו אינם אחראים לשלמותם או דיוקם של הנתונים האמורים או לכל השמטה, שגיאה או ליקוי אחרים במסמך. יודגש כי מסמך זה הינו למטרת אינפורמציה בלבד, הוא אינו מתיימר להוות ניתוח מלא של כל העובדות וכל הנסיבות הקשורות לאמור בו.

« הקודם
הבא »
השארת תגובה

ביטול

הירשמו כעת!
והיו הראשונים לקבל עדכונים חדשים בנושא ניתוח טכני

בהרשמה הינך מאשר קבלת תכנים לימודיים למייל בנושא שוק ההון ודברי פרסומת, תוכל להסיר את עצמך בכל עת מרשימת התפוצה

‎תוכנת ניתוח טכני - FxGraph‎
פוסטים אחרונים
  • הגיע הזמן ללמוד איך סוחרים בתעודות סל
  • ניתוח טכני קריפטו
  • הכנסה נוספת – לא מילה גסה
  • 27022021_weekly_review
  • 20022021_weekly_review
  • שאלות נפוצות
  • מדיניות פרטיות
  • קורס ניתוח טכני
  • תוכנת ניתוח גרפים
  • אינטרקטיב ברוקרס
  • אודותינו
  • תוכנת ניתוח טכני
  • תקנון שימוש
  • הורדת תוכנת ניתוח טכני
  • לימוד ניתוח טכני
  • תוכנת ניתוח טכני מקצועית– FxGraph Premium
  • קורס מסחר בבורסה
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • כלים למשקיעים
  • חדשות בורסה
  • חדשות FXG
  • רכישת מנוי 2020
  • קורס ניתוח טכני חינם
  • בורסה באמצעות גרף
  • לימוד שוק ההון
  • איך להשקיע בבורסה
  • השקעות בבורסה
  • תוכנת ניתוח טכני בפייסבוק
  • תיק השקעות וירטואלי
  • קישורי בורסה
  • תוכנה לניתוח טכני חינם
  • מאמרים
  • קורס מסחר יומי
  • קורס מניות
  • שוק ההון למתחילים
  • פורום שוק ההון
Design by FxGraph - Technical Analysis
Call Now Button .
גלילה לראש העמוד