בארה"ב – התקבלה אתמול תנועה חדה כלפי מעלה מרביתה בזכות אפל כפי שצויין אתמול שסביר שיקרה, לאחר מכן השוק לא החזיק והתממש.
בטווחי זמן הקצרים נוצרת התכנסות מחירים של כמעט כשבוע, אני מעריך שרק כאשר תהיה יציאה מאותה ההתכנסות נראה את השוק ממשיך כלפי הדופן העליונה בצורה יותר חד משמעית, כרגע ישנה הליכה הצידה במסגרת ההתכנסות ומגמת הדשדוש.
שימו לב: בשעה 15:30 יתפרסם נתון תביעות ראשוניות לאבטלה, צפויה תנועה חדה סמוך לדיווח.
מדד ת"א 25 – אתמול ראינו סגירה באזורי השיא, סגירה ראשונה מעל 1720. רצוי שהמדד ימשיך אך במידה וזה לא יקרה אז כל עוד הוא מעל 1704~ הוא בעל הסיכויים טובים להמשכיות.
טאואר – אתמול החברה הציגה דוח רבעוני ובשונה ממרבית המקרים השוק הישראל אהב את הדוחות וגם האמריקאי, בד"כ כאשר טאואר מדווחת, היא מגיבה בעליות בישראל, אך בארה"ב זה לא מחזיק, הפעם זה לא קרה.
TSO – דיווחה אתמול בלילה על רווחי שיא, למי שלא מכיר מדובר בחברה אשר עוסקת בזיקוק נפט ומכירת מוצרים מוזקקים(בסגנון פז נפט) מחירי הנפט הנמוכים עשו את שלהם לביקוש(גדל משמעותית) למוצרים מזוקקים וכתוצאה מכך רווחי החברה הגיע כל הזמנים.
תוכנה לניתוח טכני – תוכנה לניתוח טכני לשיפור המסחר היומי
המשך יום נעים ומוצלח,